Viaporin Tuoppi ja Soome meistrivõistlused

Viaporin Tuoppi võistlusrada

Juba sel laupäeval toimub Soome suurim puupaatide kokkusaamine Viaporin Tuoppi. Pärast võistlussõitu 17:00 – 19:00 toimub Suomenlinna Chapman restoranis folkboodi purjetajate kokkusaamine. Antakse üle eriauhinnad, mille saamiseks ei pea ilmtingimata kiiremate võistlejate hulgas olema, pakutakse suupisteid ja joogipoolist ning tegutseb trimminurk.

Folkbootide Soome meistrivõistlused toimuvad Sirpalesaare jahtklubi korraldamisel 17-19.08 Helsingis. Võistlusrada märgitakse maha Melki –st või Santahamina-st lõunasse. Soodusregistreerimine lõppeb 07.08, kuid täiendavalt on võimalik registreerida kuni 14.08. Korraldajad omalt poolt püüavad pikendada soodusregistreerimise tähtaega.
Selleks, et võistlus säilitaks SM-staatuse on vaja vähemalt 20 paatkonna osavõttu. Tänase päev seisuga on osalejaid, aga kõigest 14. Korraldajad ootavad aktiivset osavõttu. Viaporin Tuoppil osalevatele paatidele leitakse vastavalt vajadusele kaikohad kahe võistluse vaheliseks perioodiks..
Folboodi 70-aastase juubeli puhul on välja pandud eriauhinnad kõikidele osalejatele, joogid sponsorite poolt ning loosiauhinnana tasuta nädalalõpp jahil Edela-Soome saarestikus. Eriauhind on ka parimale puupaadile.

Registreerimisvorm

Võistluskutse