15. KJK kolmapäevak, 15.08.12

Vana Arm stardijärgses olukorras. Meie näod olid sel hetkel tunduvalt mornimad.

Seekord oli olid kohtunikud pannud meie grupile tõelise lühiraja. Kuna sõit tõotas tulla lühike, siis oli stardis vaja täpne olla. Paraku olime küll täpsed, aga hooletud. Nimelt lükkas Vana Arm meid haledalt kaatrisse ära. Senikaua, kuni meie kaatri taga pautisime ja halssisime pääses ülejäänud fleet lootusetult kaugele. Niisiis alustasime sõitu viimaselt kohalt ning meel oli üsna mõru, kuna distants nii lühike oli.
Teiste järel sõitma ei hakanud, pautisime kalda alla ära ning keskendusime konkurentide asemel oma käigu leidmisele. Esimeses märgis olime oma grupi viimastele lähedale jõudnud. Kiirelt spinn üles ning jälitamine jätkus. Algselt kirutud “vorst” andis meile võimaluse, nimelt sujusid meil kõik manöövrid ja märgivõtud probleemideta ning just nende käigus me konkurentidele põhiliselt järgi ja ka mööda saime.
Igati põneva sõidu lõpetasime füüsiliselt neljandana ning ümberarvestatult teisena, vaid Diana jäi meile seekord kättesaamatuks. Sellised ilmaolud tunduvad talle tõeliselt hästi sobivat ning tema võitmiseks poleks abi olnud ka õnnestunud stardist.

Tulemused: