Võsaregatt tuleb ka sellel aastal

REGATI TOIMUMISAEG ON EDASI LÜKATUD NELJAPÄEVALE 16.10.2014 !!!

Kuna enamus paate veel kenasti vees ja ametlikus võistluskalendris on selle kolmapäeva koha peal tühjus, siis teeme jällegi üleskutse osaleda Võsaregatil.

Osalema on oodatud kõik jahid, kes omavad LYS võistlusväärtust. Eelmisel aastal rändama pandud karikas on aastakese ilusti Blanca meeskonna käes hoiul olnud ning on hetkeks jälle vabadusse murdnud, et uute või siis ka vanade hoidjate juurde minna.

Start on neljapäeval, 16.oktoobril, kella 17:30-ks organiseeritud lahele koos musta kohtuniku ja tema poolt seatud stardiliiniga. Rada seatakse vastavalt ilmale ja finiš on jõel. Võsaregatile omaselt igaüks ise vastutab oma tegude eest, purjetades juhindume headest tavadest ja harjumuspärastest reeglitest. Proteste arutame pärast sõitu saunalaval. Mustale kohtunikule tuleb ka maksta – selleks loovutab enne starti iga osalev jaht  5€ .

Lisainformatsiooni saab telefonilt 50 25 803

Kokkuvõte eelmise aasta Võsaregatist