8. KJK kolmapäevak

Just täna oli seekord, kui Hard, kes puudub maksimaalselt ühelt regatilt aastas oli võtnud nõuks eemale jääda.  Meeskonnas seekord Tõnis, Teele ja Zigani pundist laenatud Rasmus. Ebatavaline meeskond ning puhanguti üle 10 m/s tuul tekitas kerge kõhedustunde, aga nagu hiljem selgus, siis asjata.
Start muulide lähistelt ja rada nagu ikka läänetuulega Katariina kaini ja tagasi. Ehk siis 2-;7+;Fo. Jäime starti ca 15 sekundit hiljaks, aga see eest saime kaatri juurest vabalt hea hooga kohe minema. Mingi hetk peale starti sõitis Frida vasakuga ahtrist läbi merele vabamat tuult otsima, ja siis jälle avastasime ennast Oliviast pealt poolt möödumas. Gunilla oli taga, Kaija allpool traaversis, vaid MaryLou natuke maad eespool – mis sa veel oskad tahta. Algus oli igati õnnestunud.
Otsustasime võtta tavapärase „läänetuule taktika“, et siis paremaga linnapoole ajama ja siis paut juba märgile. Vanasadama juures tuul mingi hetk vaibus ja keeras, aga otsustasime selle ära kannatada kuna eemal paistis mõnus vahune meri. Teistel seda kannatus ei olnud. Algul tundus , et võitsime sellest. Hiljem küll paistis, et vist ikka ei võitnud, aga oluliselt ei kaotanud ka. Imesid ei juhtunud ning märgis olime Frida, Olivia ja Mary Lou järel füüsiliselt neljandad. Vahed olid juba parajalt suured mingeid võimalusi eespool ja ohtusi tagapool ei paistnud. Spinnisõit muutusi ei toonud. Õigeaegse halsiga õnnestus vältida suure rohelise lähedust ning jätta ta sobivalt ahtrisse. Finišis füüsiliselt neljandad ja ümberarvestatult kolmandad. See tähendas, et meil oli sel õhtul koguni kaks korda poodiumile asja – etapi kolmanda koha ja juuni vahekokkuvõtte kolmanda koha asjus.
Tulemused:

kjk8_tulemused