Eeloleval kolmapäeval (16.10) teeme ühe korraliku Võsaregati!

sellist taevast võib veel merel näha (foto: Leida Lepik)
sellist taevast võib veel merel näha (foto: Leida Lepik)

KJK Kolmapäevakud on nüüd ametlikult küll lõppenud, aga kõik räägib seda keelt, et lisaks laupäeval toimuvale hooaja ametlikule lõppvõistlusele teeme tuleval kolmapäeval, 16. oktoobril, Tallinna lahel ikkagi veel ühe, selle viimase, veidi erilise Võsaregati!
Koos järelsaunaga jne…

Osalema on oodatud kõik Folkboodid ja LYS-väärtusega jahid, keda me tavaliselt oleme harjunud kolmapäevakutel nägema kõige arvukama osavõtjaskonnaga 5. stardigrupis. Lisaks äkki kuri Hai, Salme, Gamajon ja mõnigi teine varem mitteametlikult osalenud jaht äkki teevad oma selle hooaja ainumase pärisstardi?

Start on kolmapäeval, 16.oktoobril, kella 17:30-ks organiseeritud lahele koos musta kohtuniku ja tema poolt seatud stardiliiniga. Rada seatakse vastavalt ilmale ja finiš on jõel. Võsaregatile omaselt igaüks ise vastutab oma tegude eest, purjetades juhindume headest tavadest ja harjumuspärastest reeglitest. Proteste arutame pärast sõitu saunalaval. Mustale kohtunikule tuleb ka maksta – selleks iga osalev jahi kapten annab 5€ kas Hard Perk’i kätte või kannab tema arveldusarvele 1101046807 (selgitusse palun jahi nimi).

Ja no et kaardid maksimaalselt segatud oleksid, siis on seekord soovitav purjetada võõra paadiga! Igaüks leidku endale midagi. Näiteks Greta meeskond võttis endale juba Svea ja Svea meeskond kasutas võimalust hõivata vabaks jäänud Greta. Ka Tiina ja Dorothea meeskonnad läksid vahetusse. Variante peaks kõigil teistelgi jaguma ja muidugi võib ka enda jahiga tulla.

Merel näeme!

P.S. Iga paadi meeskond palun andku enda osalemise plaanist ette teada kas Eesti Folkbootide Flotilli facebooki lehel postituse kommentaaris või e-mailil hard.perk@gmail.com.