Ilusat aastavahetust ja 2013 purjetamishooaja planeerimist!

Tunnistagem, et võrratu hooaeg oli folkbootidele, meeskondadele ja kõigile neile, kes veel purjetamistest osa said! Hooaeg oli pikk, seltskond fantastiline, ilmad ilusad ja purjetamisest võeti maksimumi. Kuni lumise lõpuvõistluseni välja!

Vette ja võistlema saadi 2012 aastal kokku 11 paati ja Muhu Väinas olid need kõik ka kohal. Esmakordselt olid regattidel paatide ajavahed minimaalsed, kohad vahetusid ja võistlemine pakkus palju põnevust. Murti küll ka mitu masti ja kindlustustel oli tööd, aga inimesed jäid terveks ja ehk saadi siis sellevõrra targemaks. Mitmete jaoks oli see esimeseks hooajaks folkboodil, omandati uusi kogemusi, õpiti palju ja paategi täiustati üksjagu nii uute purjede kui muu võimaliku abil. Lisaks toodi ju Eestisse juurde 2 folkarit – Marie ja Flisa. Loodetavasti saavad nii need kaks kui veel mitu remondisolevat eeloleval hooajal purjede alla ja ehk tuuakse Rootsist lisagi flotilli täiendama!
Tänud kõigile, kes osalesid ja kaasa aitasid!

2013 aasta ürituste kalender on ühtlasi valmis ja äsja ka täiendatud. Muhu Väina regati start on eeloleval aastal Haapsalust lõpuga Roomassaares, lisandunud on Merikotka lühiraja regatt folkbootidele ja veerandistele juuni alguses, EJL Karikasari võtab üsna kindlasti folkfoot-klassi arvestusse kolme etapiga jne.

Hea aeg eelolevaks 2013. aastaks plaane teha ja enda ning meeskonna kalendreid sünkroniseerida! Kevad pole ju enam mägede taga!