KJK Delfi kolmapäevak 31.08.2011

Kolmapäeval 31.08 KJK traditsioonilisel kolmapäevakul olid stardis mitteametilikult ka neli folkbooti. Rada oli stardikaater – Russalka – stardipoi – sadama värav. Svea sai hea stardi, mis vastutuuleotsal õrnalt maha sai mängitud. Russalka märgis olid Greta, Vana Arm ja Svea võrdsete 50m vahedega. Greta sai spinni märgis kohe üles, Vana Arm koperdas natuke, Svea veel rohkem. Vahe venis pikemaks.Spinniotsal stardimärki kattis Vana Arm Gretat ja Svea Vana Armu. Oli isegi hirm, et saame jooksikud või vähemalt Vana Armu märgiks kätte… Siiski oli juba enne märki meil Svea peal Tõnisega kahekesi (tuult ka jagus seekord ja olime üks käsi short) natuke segadust, et mis järjekorras nüüd kõike täpselt tehagi spinni allavõtuga jne. Ja kui märgis olime, siis midagi seal kinni jäi ja sõlme läks, et no ikka sai pusserdatud enne, kui spinn alla ja foka tööle sai… Vana Arm oli osavam, aga meie imestuseks tegid nad ülekrüssu ja meil oli jälle hirm, et muulide vaheks saame kätte:) Siiski jäi kogu selle pingutuse juures paar paadipikkust vahet. Ilgelt põnev oli Svea peal igatahes ja usk võitude võimalikkusesse kasvas, nähes, et ka Greta polnud kuigi kaugel ees…

Tulemused:
1. Greta – kapten Mikk Köösel
2. Vana Arm – kapten Juta Lember
3. Svea – kapten Hard Perk
4. Dorothea – kapten Siim Ojaver