Folkbootide 2021. aasta Gold Cupi eel-regamine on avatud

Järgmisel suvel Tallinna lahel toimuva Folkbootide Gold Cupi veebilehekülg on üleval ning on juba kogunud esimesi rahvusvahelisi külastajaid. Aadressil https://goldcup2021.folkboot.ee/ saavad huvilised oma meiliaadressid kirja panna, et värskeima uue infoga esimesena kursis olla.

Veebileht on koostatud inglise keeles, kuna 24.-29. juulil 2021 toimuvale regatile oodatakse võistlejaid vähemalt kuuest erinevast riigist. Ametlik registreerimine ja osavõtutasude kogumine algab 2021. aasta jaanuaris, selleks ajaks on lehekülg täienenud ka ametliku võistlusteate (NoR) ja muu selleks ajaks selgunud infoga.

Tallinna Kalevi Jahtklubi sai Folkbootide 2021. aasta Gold Cupi korraldajaks ametlikult 2019. aasta lõpul. Nordic Folkboat Gold Cup on Folkbootide mitteametlikud maailmameistrivõistlused, mida korraldatakse peaaegu igal suvel juba aastast 1963.

Eesti on pälvinud ka avamerepurjetamise ORC klassi 2021. aasta maailmameistrivõistluste korraldamise õiguse, seega näeb 2021 suvel Tallinna lahel hulganisti maailma purjetamisparemikku.