61. Muhu Väina regatil peetakse eraldi arvestust ka puu-Folkbootidele

Seda teadaannet alustaks Flotilli esimese kommodoori Toomas Sepperi sõnadega: “Folkboot on ilus jaht! Temas on ehtsat puulaeva hõngu. Tema klinkerplangutuses on iga plank justkui kunstniku käega välja voolitud.” Selleks, et Läänemere kuulsaima jahiklassi Eesti flotillis puulaeva romantika ja traditsioonid reipalt edasi kestaks ja hoogu koguks, on Eesti Folkbootide Flotillil koostöös Puulaeva Sõprade Seltsingu ja Muhu Väina regatiga hea meel teatada, et 61. Muhu Väina regatil peetakse eraldi arvestust ka puu-F laevastikus. Täpne reglement on väljatöötamisel, aga kindlasti ootavad kolme paremat puujuhti Pärnus väärikad auhinnad ning ka iga etapi paremaid tunnustatakse. Sellega seonduvalt oleks õige aeg meenutada, et soodusregistreerimine 2018. aasta regatile lõpeb juba 31.05.2018. Eesti Vabariigi 100 juubeliaasta on just paslik, et lüüa Väinas uus klassi rekord ja tuua stardiliinile vähemalt 20 F-jahti.