Tuuletus. KJK Kolmapäevak jäi katki.

noorte trenni lõpp
kohe saame soolasesse…

Plaan oli pagana hea, ilm oli ilus, puuduva Tõnise asemele Kair soodimeheks kutsutud. Isu head purjetamist maitsta oli samuti väga suur. Kairi jaoks voobsee esimesi purjetamisi, rääkimata võistlemisest. Aga no mida minut edasi ja mida merele lähemale, seda vaiksemaks see tuul jäi ja kohtunikelaevani me rsk ei jõudnudki. Poolel teel kuulsime-nägime ootelejäämise otsust ja peaaegu laevani jõudes lõpuks ka regati ärajätmise kurba tuutu. Eelmisel korral puhus liiga kõvasti, nüüd siis üldse mitte. Aga no muidu oli ikka väga mõnus isegi sedasi lihtsalt merele ja tagasi loksuda:) Paate merel ikka veel napivõitu, aga Tupsu ja Kaija ja veel mõni näitas oma värsket palet. Edeneme! Kõige selle tunnistuseks mõni pilt Kristini telefonist…

Õnneks on juba laupäeval E4 Karikavõistlus ehk siis mitu starti lühirada. Ilma lubab head, tuult 6-7 m/s. Spordipäev. Ja puuduva Kristini asemel lubas meiega tulle minna vana vööristaar Murre! Merel näeme!

kohtunikelaev paistab
kas hakkab puhuma?
plekk
kahtlane…
vöörinaise jalad
tagasi, vähemalt ilus oli