Muhu Väin algab homme!

Muhu-Väina-regatt-2014-kaartJuuli keskpaik oma soojade ilmadega on kohal ja juba eeloleval laupäeval algab 57. Muhu Väina regatt. Osalemas jälle  rekordarv jahte, aga mis etiti tore – sel aastal on stardis jälle ka viimaste aastate rekordarv Folkboote! Tuleb põnev!
Regati info: http://muhuvain.ee/regatt2014

Kui 2012 aastal osales 11 paati ja 2013. aastal 10, siis hetkel on ametlikult kirjas 12 folkbooti! Tõsi, Trine ja Tiina ja veel mõne Tallinna paadi juures käib hetkel (reede) veel kõva viimasele hetkele jäänud remonditöö, aga loodame kogu südamest, et kõik ennast ikka pühapäevaks Kärdlasse starti saavad.

Osalema registreeritud Folkboodid koos kapteni nimega:

1 EST 1 Kerttu Ivar Simmer
2 EST 3 Topu Pertti Neero
3 EST 5 Greta Mikk Köösel
4 EST 15 Tiina Meelis Lindemann
5 EST 16 Dorothea Siim Ojaver
6 EST 18 Tuuli Olev Oolup
7 EST 19 Ahti Ott Kolk
8 EST 23 Svea Hard Perk
9 EST 24 Eva Peeter Välkmann
10 EST 25 Gunilla Kaidor Kahar
11 EST 29 Zigan Toomas Verrev
12 EST 30 Trine Kaido Areda
Konkurents kohtadele saab sel aastal igatahes kõva olema. Möödunud nädalal toimunud Kessu regattki näitas, kuidas eelmisel aastal alatasa võitnud Tuuli pole sugugi päris püüdmatu, ja kuidas möödunud aastal harva pjedestaalile astunud Kerttu võib sel aastal vabalt kõiki karistama asuda.

Folkbootide fliidis on sel aastal ka mitu täiesti tundmatut muutujat – Tiina on värskelt läbinud kapitaalremondi, Ahti põhi olla saanud kõvasti tähelepanu jne. Lisaks on seltskonnas ju kaks täiesti testimata uut tulijat – puust Zigan ja plastist Trine! Ega keegi teinegi sinna Muhu Väina tukkuma vist ei tule ja saame veel näha, kuidas Eesti Meistritiitli nimel neid paelu seal regatil sõlmima ja lahti harutama hakatakse…:)

Kusjuures tasub meelde tuletada, et sel aastal tasub Roomassaares lõpuautasustamisel tähelepanelik olla ka kõigil esikolmikusse mittemahtujail – Sailclinic loosib ju kõigi ülejäänud paatide vahel eriauhinnana välja ilusa tutika sinist värvi poomikatte! Info siin.

Kõik huvilised ja põidlahoidjad saavad toimuvat selgi aastal reaalajas jälgida aadressil: www.sportrec.eu

Mast maha!