Kas 2014 suvi tuleb Sinule purjetamise suvi?

foto Viaporin Tuoppi regatilt (autor Aado Lintrop)
foto Viaporin Tuoppi regatilt (autor Aado Lintrop)

Kevad läheneb, kraadid on plussi keeramas ja üsna kindlasti saavad jahid selgi aastal aprilli lõpuks vette. Mõnele tähendab see aktiivselt purjetamist täis suvekuid, mõnele võimalust osaleda ühel või teisel regatil, ehk niisamagi Tallinna lahel tiire teha. Kindlasti on aga palju neidki, kes on mõelnud, et võiks ja tahaks, aga mereleminek pole reaalsuseks saanud – takistusteks enamasti, et “meeskonnad on juba koos”, või et “kogemust pole, paadist palju ei tea, ei julge ennast pakkuma minna” jne.

Kui tahad, et see suvi saaks Sulle purjetamise suveks, siis just praegu on õige hetk enda huvist märku anda. Folkbootidest rääkides siis enamikul (kui mitte kõigil) on veel meeskonnas vakantsi – mitmel on vöörimees puudu, mõnel on soodis või rooliski koht vaba ja vist on neidki, kus tahtmise ja kogemuse korral endale kaptenimütsi võiks pähe panna…

Praegu on parim aeg endast märku anda, et hooajaks meeskonnaga kokkulepeid teha, paadi kevadistel ettevalmistustustöödel kaasa lüüa, suviste plaanide tegemisel osaleda ja kohe esimestest kevadistest purjetamistest alates vajalikku kogemust korjama hakata. Selliselt võiks nii mõnelgi huvilisel tekkida reaalne võimalus purjetamisega tegeleda!

Kui Sul on huvi eeloleval suvel mõne folkboodi meeskonnas purjetada, siis palun kirjuta sellest meile folkboot@folkboot.ee või saada sõnum meie facebooki lehelt www.facebook.com/folkboot.

Tuult purjedesse!
Eesti Folkbootide Flotill