Sessan CUP 2014

sessanCup_meerjungfrauKevadel, kui paljud kohalikud paadid veel kuival maal seisavad, läheb punt eesti folkboodiaktiviste nuusutama rahvusvahelist hõngu Berliinis toimuvale Sessan CUP-ile. Kui seni on eesti folkbotistid piirdunud vaid Soome regattidel osalemisega, siis sedapuhku on tegemist tõeliselt rahvusvahelise üritusega – hetkel on registeerunud 21 võistkonda 8-st riigist,  stardijoonel kokku 40 folkbooti.

26.-27. aprillil Berliinis Spree jõel juba mitmendat kevadet toimuval regatil osaletakse võistkondlikus arvestuses. Võistkonna moodustavad kaks paatkonda. Igas paatkonnas on lisaks kohalikule reederile ka kaks “võõramaalast”, kel omad purjed kaasas, oma mees roolis ja omad oskused mängus.

Eestit läheb esindama poolteist võistkonda kokku siis kolme paadiga:
1. Eesti võistkond (EST-5: Mikk Köösel, Siim Ojaver; EST-24: Peeter Välkmann, Marko Levo)
2. Eesti – Briti ühisvõistkond (EST-?: Pertti Neero, Oliver Reitalu; GBR-713: Ado Jardine, Jeremy Austin)

Capture

Üks on kindel – mehed teevad sellega oma hooajale ilusa avalöögi ja fännidel on, millele kaasa elada:)

Regati “Sessan Cup 2014” koduleht