17. KJK Kolmapäevak

Seekordne kolmapäevak oli meile teatud mõttes eriline. Uue nädala hakul sai selgeks, et Hard seekord oma tiheda graafiku tõttu osaleda ei saa ning ta on omale ka asendaja leidnud. Meeskond siis sedapuhku Juhan, Oliver ja Tõnis.
LYS-i paate oli peale eelmisel kolmapäeval tuulevaikuse tõttu ära jäänud sõitu  kohale tulnud jälle üsna uhkelt – ametlikult stardis koguni 11 paatkonda. Idakaare tuul oli merele üsna mõnusad olud tekitanud. Sile vesi ja ning kohtunike poolt seatud rada andis korraliku naudingu. Rajaks, siis vorst kolme krüssuga (8-, 7-, 8-, 7-, 8-, Fj).

Stardis saime korralikult joonele ja üsna esimestena ka minema, vaid kiirema käiguga Frida hakkas meil pealt poolt üle sõitma. Õnneks pautisid nad ära enne kui asi meie jaoks hapuks hakkas minema. Esimesse märki jõudsime füüsiliselt neljandana Frida, Marielle ja Mary Lou järel. Järgneval allatuule otsal unustasime enda liialt kauaks paremale halsile ning Greta sai meist mööda. Spinnitu Mary Lou jäi aga maha. Ülejäänud sõit möödus meil Greta range kontrolli all – ükskõik mida me ka ei teinud pautis ei lasknud *Greta meid enam kaugel ning oma eu säilitade kontrollis mied täielikult.
Raja viimasesse märki minnes sai algul natuke liiga vabalt asja võetud ning pärast tuli korralikult pressida. Vahe Gretaga venis pikemaks ning Mary Lou sõitis selga. Finishis ümberarvestatult Marielle ja Greta järel kolmas koht. Ja mis veelgi tähtsam, siis meie peamine konkurent kolmapäevakute sarja üldvõidule, Frida, meie järel.

Tulemused:

kolmap17_tulemused

kolmap17_koond