4. KJK kolmapäevak, 23.05.12

Paraku tuleb alustada jällegi sellest, et LYS grupis oli Svea ainukesena rajal. Päeva jooksul tehti meilegi ahvatlev pakkumine minna abikäteks suurema aluse peale, kuid jäime endale kindlaks ning hoidsime LYS-i välja suremast.

Ilm oli kena ja päikeseline. Puhus 6-7 m/s tuul, mis tasapisi vaibus. Rada oli sarnane eelmise nädala omale:  vastutuulemärk Merivälja lähistel, Katariina kai, stardipoi ning finish. Kolmanda, neljanda ja viienda grupi start oli ühine. Kuna meil väga kiiret kuskile polnud, siis ei läinud ka suurtega tuliselt kaklema ning võtsime asja rahulikult.  Selle tuulega meil kedagi püüda polnud. Esimeses märgis oli Estella veel 100m kaugusel, aga edasi spinniotsal vahe pikenes tublisti ja raugeva tuulega tagasikrüssul järjekindlalt veelgi enam. Tegimegi oma sõitu, mis möödus eriliste viperusteta – tasapisi hakkab meelde tulema, mis eelmiselt aastal tehtud sai.

Kokkuvõtteks võib öelda, et oli järjekordne kena purjetamisõhtu. Järgmiseks nädalaks on lootust, et saab  juba omasugustega mõõtu võtta.