KJK Delfi kolmapäevak 12.10.2011

Seekordne sõit toimus heades tuuleoludes (5-9 m/s). Start toimus nagu ikka 1 minut peale ORC IV satrti ning suunaks laevatee teljepoi 3 ja sealt finishisse. Parimana sai minema Dorothea ning tema järel Greta, kes hakkas omale hoogu koguma juba KJK kai pealt ning lõpuks ka ülitäpse ajastusega sealt otse starti põrutas. Neile järgensid Svea ja Vindrufs. Kuna Svea oli stardis ilmselgelt hävinud, oma käiku ei leidnud ning ka Windrufs lähenes väga lennukalt, siis Svea otsustas paudi teha ja läheneda märgile Viimsi poolsaare poolt. Samal ajal liikusid teised kambas Paljassaare poole.
Tulles hiljem teiste juurde tagasi sai selgust, et see oli Sveale hea otsus – Gretal saadi napilt nina eest läb, Dorothea ja Vindrufs olid jäänud kaugemale.
Ilmselt ajas Svea edukas kulgemine Mikul harja punaseks ning kogenud kaptenina tõi ta oma trumbid lauale pannes rooli oma salarelva Ingridi. Sellega Svea üürike õnn ka lõppes. Pöördemärgis oli Greta edu minuti ringis. Spinni üles saamine läks neil ka erinevalt Sveast üsna sujuvalt ning edu aina kasvas. Allatuule otsa teises pooles sai  Svea Gretale grammi lähemale, aga midagi enamat sellest ei tekkinud. Vahe finishis võis jääda 1-2 minuti ringi. Tagapool hargnes aga ülipõnev duell Dorothea ning Vindrufsi vahel. Viimane olevat teinud väikse ülekrüssu ning märgi võttis Dorothea nende ees napi eduga. Finishi heitlus läks koguni nii ägedaks, spinnid üleval tuisati pimedas kõrvuti muulide vahelt sisse. Dorothea jäi peale ning lõplik järjestus oli selline:

1. Greta
2. Svea
3. Dorothea
4. Vindrufs